Protein
Innehåll: t.ex. 750g
Mjölkprotein, vassleprotein, äggprotein, naturliga aromer, sötningsmedel sucralos
Används inom 3 månader efter öppning. Förvara produkten stängd, torr, skyddad mot ljus och vid rumstemperatur (15 – 25° C).
Vid en viktnedgång genom träning och diet rekommenderas L-Carnitin som ett kosttillskott för att uppnå en bättre omsättning av fettsyror.
Vid en viktnedgång genom träning och diet rekommenderas L-Carnitin som ett kosttillskott för att uppnå en bättre omsättning av fettsyror, eftersom ämnesomsättningen hos överviktiga vanligtvis inte är anpassad till den fysiska prestationen.
Särskilt uthållighetsidrottare tar ofta L-Carnitin som kosttillskott, eftersom intaget av L-Carnitin kan leda till prestationsökningar. Denna prestationsökning avser återhämtningen efter en stor fysisk ansträngning. Därför betraktas L-Carnitin inom idrotten som en av de mest effektiva prestationshöjarna och fettförbrännarna.
Proteintillverkning från insekter
Tillsammans med våra samarbetspartners arbetar vi på ett program för att utvinna proteiner från insekter. För konsumenten är insekter fortfarande en främmande föda. Enligt våra prognoser kommer detta dock att förändras under de kommande åren.
Även de rättsliga ramarna skapas långsamt för detta. Ju bättre. För insektsprotein är ett miljövänligt proteinalternativ som dessutom täcker ett brett spektrum av aminosyror.
Kanske lika gammal som pyramiderna
Vitlök (Allium sativum) är en knölväxt från påskliljefamiljen och släktet lök, purjolök och gräslök. De äldsta omnämnandena av användningen av vitlök daterar tillbaka till 1500 f.Kr. i Egypten.
Hälsosamma egenskaper hos Vitlök
Vitlök har en bevisad kolesterol- och blodtryckssänkande effekt. Den har också en bakteriedödande effekt tack vare närvaron av allicin i vitlök. Flera andra effekter tillskrivs också vitlök, men det saknas tillräckliga bevis för dessa. Vitlök är rik på vitamin B6, vitamin C och mineralerna mangan och fosfor.
Användning av vitlök
Vitlök är en populär krydda i medelhavsländerna och Centraleuropa och används både färsk och i pulverform (torkad och mald). Vitlöksgranulat är utmärkt att använda i sallader. Du kan också tillsätta det i oljan i pannan när du steker/kokar kött, fisk, vilt eller fågel. Vitlök är en krydda med en d...
Vitlök (Allium sativum): Vitlök tillhör familjen av vitlöksprodukter, precis som lök, gräslök, purjolök och basilika. Vitlöksgranulat har en finare struktur än krossad vitlök, men är grövre än pulver. Granulatet är vit-krämfärgat och har en stark, stickande, något sötaktig doft. Vitlöksgranulat har en brännande, skarp smak.